Søk
Close this search box.
SKU: 200824

Lutfisk av Lange

Lutefisk av Lange – En kulinarisk opplevelse fra Gjerts

Velkommen til en ny dimensjon av tradisjonell norsk lutefisk! Vår lutefisk er laget av førsteklasses Lange, en fisk kjent for sitt faste, hvite kjøtt og delikate smak. Lange gir en unik dybde til lutefiskopplevelsen, med en konsistens som både smelter på tungen og samtidig gir et tilfredsstillende tygg.

Denne lutefisken er nøye bearbeidet for å bevare de naturlige smakene, slik at du får en ren og autentisk smaksopplevelse. Langes robuste tekstur gjør den perfekt til tilberedning både i kasserolle og stekeovn, og den holder seg fast og fin uansett tilberedningsmetode. Dette gir deg frihet til å eksperimentere med ulike oppskrifter, enten du foretrekker en klassisk tilnærming eller en moderne vri.

For å løfte smaken til nye høyder, anbefaler vi å salte fisken med havsalt i to timer før tilberedning. Dette fremhever Langes naturlige smaker og gir en ekstra dybde til retten.

Vår lutefisk av Lange er laget av det aller beste råstoffet, noe som sikrer topp kvalitet i hver eneste bit. Perfekt til julemiddagen, høytidelige anledninger eller når du ønsker å imponere gjestene med en tradisjonsrik rett med et moderne preg. Gå for Lange – lutefisken for kjennere som setter pris på kvalitet og unike smaksopplevelser!

Oppdag lutefisk av førsteklasses Lange – kjent for sin faste tekstur og delikate smak. Perfekt for både kasserolle og stekeovn, med rene smaker som fremheves ved salting. Nyt en tradisjonsrik og kvalitetssikret matopplevelse!

Leveres fryst i beger – vakumpakket – Pris per. kg.

 

kr 170,00

Noen ord fra våre kunder

5/5

“Her kommer noen ord fra våre kunder”

5/5

“Her kommer noen ord fra våre kunder.”